Sarantis Világszerte


Látogassa meg csoportunk webhelyét

Sarantis Group | Angol

Vagy válasszon helyet

Batiste újdonságok!

17 JANUÁR 2023

Nyerj időt a Batiste-tal!


Sajnos a tél közeledtével egyre rövidebbé válnak a napsütéses órák, így mindenki úgy érezheti, hogy kevesebb ideje van a napi teendőkre, pihenésre és szórakozásra. Ilyenkor hajlamosak vagyunk egy-két szundival többet nyomni az ébresztőóránkon és sietősen indulni az iskolába vagy a munkahelyünkre. Mit szólnál hozzá, ha a hajad felfrissítésével már nem kellene foglalkoznod a reggeli készülődés közepette?

 

Az időnyerés kapcsán neked is biztosan eszedbe jutott Hermione Granger időnyerője a Harry Potter sorozatokból, hiszen a tárgy birtoklója meghosszabbíthatja a rendelkezésére álló időt, ami valljuk be, sokszor nekünk is jól jönne. Időnyerő készülékkel mi sem rendelkezünk, de egy tuti tippünk van a reggeli készülődéshez, ami nem más, mint a Batiste Overnight Deep Cleanse!
A terméket éjszaka, lefekvés előtt használd, hogy amíg alszol, kifejtse mélytisztító hatását. Rázd fel a szárazsampont, fújd a hajtövekre, masszírozd be, és innentől már csak a szárazsamponod dolgozik. Az új mélytisztító és méregtelenítő formula segít megtisztítani a hajszálakat, hogy friss és ápolt hajjal indíthasd a napod! – Hát nem szuper, hogy tovább szundizhatsz?
Az Overnight Deep Cleanse nem csak hogy időt spórol neked, de visszafogott, nyugtató illatával a relaxációt is elősegíti.

 

Ha te inkább mégis maradnál a reggeli hajfrissítés mellett, semmi gond, ugyanis számodra is van egy jó hírünk! Novemberben a polcokra került további két új termékünk is: a Batiste Rose Gold és a Batiste Bare!
A Rose Gold szárazsampon a bergamott, a rózsa, a jázmin és a frézia finom keverékével leng körbe, amelyet a vanília, az édes szilva és a meleg szantálfa jegyei lágyítanak. Tehát egy igazán izgalmas, virágos illat született, amellyel mindenkit levehetsz a lábáról!
Ha természetes és enyhe illatokra vágynál, akkor a Bare szárazsamponunkat neked találták ki! Egy spricc citrusfélék, világos zöld levelek és egy csipetnyi vanília – Dare to go Bare! A terméket egyébként férfiak is szívesen használják, hiszen nekik is bármikor jól jöhet a gyors és friss hajkorona!


Ugye, hogy így már nincs is szükség Hermione Granger trükkjére? Nyerj időt a Batiste szárazsamponokkal és használd pihenésre vagy szórakozásra a megspórolt perceket.

 

Termékeinket megtalálod a Rossmann polcain!

További információk:

Vevőszolgálat; T.: 06-23-430-627;

F.: 06-23-428-588; e-mail: info@sarantis.hu; web: www.batiste.hu

Batiste újdonságok! (345,1KB)

Új STR8 Rise illat!

A STR8 régóta megbízható márkaként van jelen a kozmetikai termékek piacán, széles választékában minden férfi megtalálja a számára megfelelő illatot. 2019 új illata, a STR8 Rise azoknak a férfiaknak készült, akik a legjobbak akarnak lenni.
Több
Change cookies consent Revoke cookies consent