Sarantis Világszerte


Látogassa meg csoportunk webhelyét

Sarantis Group | Angol

Vagy válasszon helyet

RÓLUNK

Kik vagyunk mi

Sarantis Hungary KFT

A leányvállalat magyarországi története 2006-ban kezdődött, Sarantis Hungary megalakulásával.  Cégünk saját tulajdonban lévő kozmetikai és háztartási termékeket értékesít, valamint további kozmetikai márkák esetében disztribúciós tevékenységet is végez. A Sarantis Group sajátmárkás termékeket is gyárt, amelyeket magyar és nemzetközi láncok számára állít elő. Termékeink disztibúciója  lefedi az összes hazai csatornát, márkáink elérhetők a hazai és nemzetközi láncokban, drogériákban, nagykereskedőknél.

A cég történetének része egy magyar, háztartási csomagoló termékeket gyártó vállalat, a Trade 90’ KFT akvizíciója, amely már 1993 óta jelen volt a háztartási szegmensben. A felvásárlásnak köszönhetően olyan vállalatra tett szert a cégcsoport, mely homogén módon illeszkedett és bővítette ki a Sarantis tevékenységét, valamint ezzel egyidejűleg tovább növelte a jelenlétet a magyarországi FMCG szektorban.

2011-ben került felvásárlásra a szintén magyar, háztartási termékeket gyártó DOMET márka is, amely a takarító eszközök kategóriájában van jelen. Ennek az akvizíciónak köszönhetően a cég pozíciója tovább erősödött a magyarországi háztartási termékek piacán. 

A Sarantis Hungary a Sarantis csoport részét képezi

A Sarantis Group fogyasztói cikkeket előállító multinacionális vállalat, amely folyamatosan bővül földrajzi jelenlétének kiterjesztése és új márkák bevezetése által. A Csoport részeként ugyanazt a filozófiát valljuk üzleti tevékenységünk terén. Célközpontú vállalatként törekszünk missziónk teljesítésére, miközben társadalmilag felelős gyakorlatokat és környezetbarát termelési módszereket alkalmazunk.

További információ a Csoport küldetéséről és értékeiről 

LEÁNYVÁLLALATOK

12 országban

EXPORT

50 országba

Erős nemzetközi jelenlét

12 országban vagyunk jelen leányvállalatokon keresztül és több mint 50 országban végzünk export tevékenységet világszerte

Pénzügyi teljesítmény

Az előző évtizedben megdupláztuk pénzügyi teljesítményünket, fenntartottuk pénzügyi stabilitásunkat és stratégiai terveink finanszírozását.
Több mint 25

stratégiai partnerség

Együttműködünk olyan vezető nemzetközi fogyasztási cikkeket forgalmazó vállalatokkal, amelyek célja a mi régióinkban való növekedés.
Több mint 2,700

alkalmazott

110,000

eladási hely

Erős értékesítési hálózat az egész régióban, kimagasló eladáshelyi megjelenés a fogyasztók megszólításának érdekében.
Több, mint 50

éves jelenlét

Egy történet tele sikerekkel, amely megformálta a mai üzleti működésünket.
4

mely a legszigorúbb

minőségi és biztonsági kritériumoknak megfelelően állít elő termékeket.
Több mint 100

márka

van jelen kiváló minőséggel és magas ismertséggel portfóliónkban.

Minőség iránti elköteleződésünk

A minőség kulcsfontosságú szerepet játszik a fogyasztók iránti bizalom, hitelesség és lojalitás kiépítésében, miközben a Csoport termékfejlesztési folyamatának alapja.

Több
Change cookies consent Revoke cookies consent